BEDU Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Witam Przez jakiś czas miałem przerwę w modelarstwie bo miałem brak weny i itp. Ale ostatnimi czasy wena mnie dopadła i ukończyłem MK3 Lista zmian: - nowy lakier Tamiya Metallic Blue X-13 - felgi mercedesa - gleba - fotel kubełkowy kierowcy - szyberdach itp. Zdjęcia; Cytuj
adamuss Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 Ciekawa koncepcja ale przydałoby się dopracować detale: -tylne lampy mało realnie wyglądają -lusterko niestarannie polakierowane -niepomalowane klamki i wkładki zamków (drzwi i bagażnik) -nienaturalnie wyglądające felgi, w których przydałoby się zaszpachlować logo Mercedesa -słabo widać wnętrze ale można było je nieco zróżnicować kolorystycznie bo fotele, dywaniki, lewarek i mieszek zmiany biegów zlewają się w jedno -niezbyt mi się podoba taki negatyw na przedniej osi ale to rzecz gustu Świetnie dobrany kolor i kilka dodatków sprawiają, że model może się podobać. Cytuj
maciol Napisano 31 Lipca 2012 Napisano 31 Lipca 2012 Cześć bardzo fajny jak dla mnie model, taki German Style jest bardzo w moim guście jest troche niedociągnięć, ale ogólnie wrażenie bardzo bardzo pozytywne Ale jedno pytanie mnie intryguje najbardziej - skąd wziałeś te stickery na hokeje i pod maskę? super efekt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi