BEDU Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Witam Przez jakiś czas miałem przerwę w modelarstwie bo miałem brak weny i itp. Ale ostatnimi czasy wena mnie dopadła i ukończyłem MK3 Lista zmian: - nowy lakier Tamiya Metallic Blue X-13 - felgi mercedesa - gleba - fotel kubełkowy kierowcy - szyberdach itp. Zdjęcia; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 30 Lipca 2012 Share Napisano 30 Lipca 2012 Ciekawa koncepcja ale przydałoby się dopracować detale: -tylne lampy mało realnie wyglądają -lusterko niestarannie polakierowane -niepomalowane klamki i wkładki zamków (drzwi i bagażnik) -nienaturalnie wyglądające felgi, w których przydałoby się zaszpachlować logo Mercedesa -słabo widać wnętrze ale można było je nieco zróżnicować kolorystycznie bo fotele, dywaniki, lewarek i mieszek zmiany biegów zlewają się w jedno -niezbyt mi się podoba taki negatyw na przedniej osi ale to rzecz gustu Świetnie dobrany kolor i kilka dodatków sprawiają, że model może się podobać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 31 Lipca 2012 Share Napisano 31 Lipca 2012 Cześć bardzo fajny jak dla mnie model, taki German Style jest bardzo w moim guście jest troche niedociągnięć, ale ogólnie wrażenie bardzo bardzo pozytywne Ale jedno pytanie mnie intryguje najbardziej - skąd wziałeś te stickery na hokeje i pod maskę? super efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi