Curse28 Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Witam na modelu pojawiły się zacieki jak je zlikwidować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Kąpiel w wamodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2012 OOO czyli zmywanie farby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Oto zdjęcie zacieku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Może zmywacza na patyczkek higieniczny i zmyć to. Ja tak robiłem tylko trzeba uważać na paprochy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Po co tak drastycznie, poczekaj aż dobrze wyschnie i papierem wodnym spoleruj, i daj nowa warstwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2012 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Curse28 Napisano 10 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Zrobiłem tak: wziołem patyczek do uszu zamoczyłem go w rozpuszczalniku i tarłem na zacieku i pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi