legioner Napisano 15 Września 2012 Share Napisano 15 Września 2012 Chciałem zaprezentować mój ostatni ulepek z masy skup ley fino,wzorowałem się na skali 1/16.Co o tym możecie powiedzieć,jestem otwarty na wszelkie komentarze. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 19 Września 2012 Share Napisano 19 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Pozwoliłem sobie na usunięcie postów nie związanych z tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 21 Września 2012 Share Napisano 21 Września 2012 Pozwoliłem sobie na usunięcie postów nie związanych z tematem. To jak zaraz napiszę, że figurka ma za krótkie nogi to też wyrzucisz ? Przecież Kamil napisał, że jest cienka w talii, no może ujął to trochę poetycko, ale było wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi