PIR6 Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 witam,jestem tu nowy i mam pytanko jakie numery humbrola do trójbarwnego kamo polskiego sprzetu ( zieleń,brąz ,czerń) dzięki za ewentualne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 To Ty Tomku ??? Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 witam,jestem tu nowy i mam pytanko Witaj. To, że jesteś tu nowy nie przeszkadza używać funkcji "szukaj" jest ona dostępna nie tylko dla stałych bywalców forum ale i dla nowo zalogowanych. Pozdrawiam Marek Zobacz tu >>>> search.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 1 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2007 siema grzechu pewnie ze to ja ,szukam szukam i nic z tymi kolorami a ty grzechu jakimi malowałeś hummerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi