ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 narazie tylko pantera stala na dioramie dlatego ma bloto na gaskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 Kolejny przepiękny model w Twoim wykonaniu Mogę tylko wiedzieć ile już lat zajmujesz się modelarstwem I czy malujesz aero czy pędzelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2006 szcerze to powiem Ci ze modelarstwo to od podstawowki jakas 3-4 klasa ale wtedy to byl "Maly modelarz" (kartony) ale plastikiem to gdzies okolo 2 gimnazjum ( teraz jestem w 1 technikum) a wszystko maluje pedzelkami moze na poczatku maja bede mial aero dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 11 Kwietnia 2006 Share Napisano 11 Kwietnia 2006 Dzięki. Zdjęcia dość niewyraźne, ale podoba mi się ten modelik. Ładnie zrobiony kamuflaż. I po co się brać za coś większego? Czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2006 dzieki wielkie wieksze efektywniejsze jeszcze dwie fotki...wlasnie zauwazylem jeden zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis666 Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 widziale na wlasne oczy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2006 ciag dalszy ale nic nie widac na tych zdjeciach....musze skabinowac aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi