duszek Napisano 1 Października 2012 Share Napisano 1 Października 2012 Witam Czy istnieje w sprzedaży uniwersalny thinner do wszystkich farb akrylowych(rozcieńczalnik)?? Maluje Model Masterami, Pactrami, Tamiyami no i Vallejo. Czy jest coś thinner do tych wszystkich farb?? Przyznam że mam thinner tamiyi X-20. Czy moge go wykorzystać z powodzeniem do innych wyżej wymienionych farb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Dobry będzie Leveling Thinner od Gunze. Testowałem z Tamiya, Pactra, Model Master Acryl i Gunze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 Dobry będzie Leveling Thinner od Gunze. Testowałem z Tamiya, Pactra, Model Master Acryl i Gunze. Tak, ale do LifeColor trzeba, niestety, dawać oryginalny. Inne albo ścinają farbę, albo tak jak woda powodują, że farba się pieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 2 Października 2012 Autor Share Napisano 2 Października 2012 LifeColor to jaka to jest firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 2 Października 2012 Share Napisano 2 Października 2012 LifeColor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duszek Napisano 2 Października 2012 Autor Share Napisano 2 Października 2012 To ja czegoś takiego nie używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi