duszek Napisano 1 Października 2012 Napisano 1 Października 2012 Witam Czy istnieje w sprzedaży uniwersalny thinner do wszystkich farb akrylowych(rozcieńczalnik)?? Maluje Model Masterami, Pactrami, Tamiyami no i Vallejo. Czy jest coś thinner do tych wszystkich farb?? Przyznam że mam thinner tamiyi X-20. Czy moge go wykorzystać z powodzeniem do innych wyżej wymienionych farb? Cytuj
karambolis8 Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Dobry będzie Leveling Thinner od Gunze. Testowałem z Tamiya, Pactra, Model Master Acryl i Gunze. Cytuj
Marak Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 Dobry będzie Leveling Thinner od Gunze. Testowałem z Tamiya, Pactra, Model Master Acryl i Gunze. Tak, ale do LifeColor trzeba, niestety, dawać oryginalny. Inne albo ścinają farbę, albo tak jak woda powodują, że farba się pieni. Cytuj
duszek Napisano 2 Października 2012 Autor Napisano 2 Października 2012 LifeColor to jaka to jest firma? Cytuj
duszek Napisano 2 Października 2012 Autor Napisano 2 Października 2012 To ja czegoś takiego nie używam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi