u-boot Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Tym razem przedstawiam model znakomitego myśliwca F4U-5 Corsair. Zestaw produkcji Revella ma bardzo dobrze odwzorowane detale kabiny i zewnętrza. Schematy malowań bardzo mnie rozczarowały otóż model można zrobić w dwóch malowaniach z okresu...Wojny Koreańskiej, ale to też dobrze. Ja wybrałem malowanie z ilustracji z pudełka. Póki, co pokaże, co zrobiłem: Całe wnętrze pomalowałem kolorem humbrol 150 a wnęki, pokrywy podwozia gniazdo silnika na humbrol 81. C.D.N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 No bardzo dobry wybór Uwielbiam ten samolot , jeszcze niedawno pomagałem kuzynowi go sklejać Będą jakieś dodatki czy prosto z pudła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 3 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Viper- no własnie się zastanawiam czy zrobić na powierzni nity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Fajnie by było jak byś zrobił i moze jeszcze troche w kabince poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 3 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Kabinę chcę zostawić taka jaka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 No szkoda , ale zasiadam i uważnie śledze Twoją relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 4 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Jednak po przemyśleniu pewnych spraw model robię prosto z pudełka (bez nitów). To co udało mi się zrobić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 A jaką farba malowałeś te wnęki podwozia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 4 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Humbrolką 81 (razem z pokrywami powdozia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Dzięki właśnie szukałem tego koloru , tylko niewiedziałem dokładnie jaki numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Dzięki właśnie szukałem tego koloru , tylko niewiedziałem dokładnie jaki numer Jeśli nie znajdziesz humbrola to możesz wybrać z innych firm ten kolor to yellow zinc chromate . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Ok dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Towarzysze z przykrością informuję, że relacja na długi okres zostaje zastopowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 12 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2007 No i po powrocie z pokładu U-2540 zabrałem się za dalsze prace w korsarzu: i widok na sinik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi