Hamilkar Napisano 25 Października 2012 Napisano 25 Października 2012 Witam Koleżanki i Kolegów. Mam prośbę o udostępnienie mi artykułu Pana Skulskiego, o nowym modelu Tamiyowskiego Yamato, w skali 1:350. Artykuł ukazał się w jednym z numerów Modelarstwa Okrętowego. Podobno Skulski, pojechał po Japońcach i tym modelu, "jak po burej suce" . Jeśli ktoś z Was miałby rzeczony numer Modelarstwa Okrętowego i mógłby mi zeskanować ten artykuł i przesłać, byłbym wdzięczny. Mój adres e-mail : p.glowa@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Paweł Cytuj
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Października 2012 Super Moderator Napisano 25 Października 2012 Może to cię zainteresuje http://fow.az.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=7096 ..... Cytuj
Robo Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 ..omg ! Za taka kase sam powinien sie sklejac .... Cytuj
Hamilkar Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 ..omg ! Za taka kase sam powinien sie sklejac .... ZGODA, ZGODA raz jeszcze ZGODA , a przynajmniej mieć blach i żywicy cztery razy tyle ile sam waży. Opier......ol dla Tamki Pozdrawiam Paweł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi