Hamilkar Napisano 25 Października 2012 Share Napisano 25 Października 2012 Witam Koleżanki i Kolegów. Mam prośbę o udostępnienie mi artykułu Pana Skulskiego, o nowym modelu Tamiyowskiego Yamato, w skali 1:350. Artykuł ukazał się w jednym z numerów Modelarstwa Okrętowego. Podobno Skulski, pojechał po Japońcach i tym modelu, "jak po burej suce" . Jeśli ktoś z Was miałby rzeczony numer Modelarstwa Okrętowego i mógłby mi zeskanować ten artykuł i przesłać, byłbym wdzięczny. Mój adres e-mail : p.glowa@op.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 25 Października 2012 Super Moderator Share Napisano 25 Października 2012 Może to cię zainteresuje http://fow.az.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=7096 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robo Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 ..omg ! Za taka kase sam powinien sie sklejac .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 ..omg ! Za taka kase sam powinien sie sklejac .... ZGODA, ZGODA raz jeszcze ZGODA , a przynajmniej mieć blach i żywicy cztery razy tyle ile sam waży. Opier......ol dla Tamki Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi