m.gala Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 Cześć. Możecie powiedzieć czy takie malowanie dół :FS 36375 (Light Ghost Gray wg Modelmastera), góra FS 36320 (Dark Ghost Grey) będzie pasowało do F/A-18E z VFA-143 rok 2005-2006? Takich numerków się gdzieś w necie dogrzebałem, wiem że w 1/72 Hasegawa robiła zestaw z podobnym malowaniem, ale skanu instrukcji dopaść nie mogę. Chodzi konkretnie o samoloty z tego zestawu: Dragon wymyślił niestety na dół jakiś śmieszny smoke grey z Gunze, i ni cholery nie mogę znaleźć jego odpowiednika Model Masterów czy Vallejo których używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianC. Napisano 9 Listopada 2012 Share Napisano 9 Listopada 2012 http://www.1999.co.jp/eng/10047857 tu masz instrukcję do hasegawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.gala Napisano 11 Listopada 2012 Autor Share Napisano 11 Listopada 2012 Dzięki. Teraz mam nadzieję uzyskać malowanie bardziej zbliżone do oryginału. Bo Dragonowi jakoś nie wierzę, już z malowaniem Pavehawka miałem jaja, bo kolory w instrukcji nijak się miały do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi