figfan Napisano 12 Listopada 2012 Napisano 12 Listopada 2012 stary model rp-mu...wzbogacony blaszką i królikami z Mantisa... jak widać wykonany serią AK INTERACTIVE... Cytuj
karambolis8 Napisano 12 Listopada 2012 Napisano 12 Listopada 2012 Jaki jest związek podstawki z modelem? Cytuj
ArekA Napisano 12 Listopada 2012 Napisano 12 Listopada 2012 Hahaha, króliki na wieży mnie rozwaliły! Rewelacja, bardzo mi się podoba. Używałeś tego specyfiku do robienia obić i przetarć farby? Cytuj
figfan Napisano 12 Listopada 2012 Autor Napisano 12 Listopada 2012 Jaki jest związek podstawki z modelem? jak się przyjrzysz to zobaczysz króliki,,,kilka...a model jest cały zardzewiały...wieć resztę dopowiedz sobie sam bazą są 4 kolory ...po każdym chipping efect i kolejna warstwa a na koniec całą seria do rdzy i paliwa Cytuj
enten Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 chyba każdy potrafi zobaczyć króliki na modelu i podstawce ale jakie one mają związek z wrakiem? Ma to związek taki jak ziemniak obwiązany kokardką- po ki czort? to tak kwestii związków ;) a wracając do tematu to rewelacyjnie to wygląda. Jakimi pędzlami? Jakieś małe i cienkie pociągnięcia czy raczej konkretnie po całości? Cytuj
Jumo Napisano 16 Listopada 2012 Napisano 16 Listopada 2012 A mnie się podoba , takie to troszku surrealistyczne ale fajne . A jeśli chodzi o warsztat to - nieźle wyszło . Jak pracuje sie z tymi AK-eliksirami ? Cytuj
figfan Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Napisano 16 Grudnia 2012 A mnie się podoba , takie to troszku surrealistyczne ale fajne . A jeśli chodzi o warsztat to - nieźle wyszło . Jak pracuje sie z tymi AK-eliksirami ? PRACUJE SIĘ REVELACYJNIE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi