figfan Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 stary model rp-mu...wzbogacony blaszką i królikami z Mantisa... jak widać wykonany serią AK INTERACTIVE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Jaki jest związek podstawki z modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekA Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Hahaha, króliki na wieży mnie rozwaliły! Rewelacja, bardzo mi się podoba. Używałeś tego specyfiku do robienia obić i przetarć farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 12 Listopada 2012 Autor Share Napisano 12 Listopada 2012 Jaki jest związek podstawki z modelem? jak się przyjrzysz to zobaczysz króliki,,,kilka...a model jest cały zardzewiały...wieć resztę dopowiedz sobie sam bazą są 4 kolory ...po każdym chipping efect i kolejna warstwa a na koniec całą seria do rdzy i paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 chyba każdy potrafi zobaczyć króliki na modelu i podstawce ale jakie one mają związek z wrakiem? Ma to związek taki jak ziemniak obwiązany kokardką- po ki czort? to tak kwestii związków ;) a wracając do tematu to rewelacyjnie to wygląda. Jakimi pędzlami? Jakieś małe i cienkie pociągnięcia czy raczej konkretnie po całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 16 Listopada 2012 Share Napisano 16 Listopada 2012 A mnie się podoba , takie to troszku surrealistyczne ale fajne . A jeśli chodzi o warsztat to - nieźle wyszło . Jak pracuje sie z tymi AK-eliksirami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2012 A mnie się podoba , takie to troszku surrealistyczne ale fajne . A jeśli chodzi o warsztat to - nieźle wyszło . Jak pracuje sie z tymi AK-eliksirami ? PRACUJE SIĘ REVELACYJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi