Michalw Napisano 18 Listopada 2012 Share Napisano 18 Listopada 2012 Przynoszę Wam pod ocenę mój nowy nabytek od kolegi z KrK ( Dzięki wielkie ) To jest moja wersja malowania Japońskiego mecha. Oczywiście musiał być Polski dodatek . Skala to 1:100 ale dałem drzewka z H0 i jakiś samochodzik co jest troszkę mniejszy od 1:72. Nazwa własna mecha to " Sędzia". Przerobiłem tylko naramiennik i łapę. Pozdrawiam Michał Wojtczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Mam dwa "ale" Nóżki tego Pana, dziwnie pobrudzone jak by był zanurzony w błocie i wyszedł z niego. Zamiast tego błota chyba, czy kurzu dałbym porządne obicia rysy itp. Moje drugie "ale" To auto. Scena wygląda jakby gościu położył nóżkę na aucie by odpoczęła, ale boi się docisnąć. O czym mówię. mianowicie o tym żebyś ten wrak bardziej zmasakrował, zgiął, a nie tylko dach. Przy takiej masie trochę to wygląda na zbyt "ostrożne". Czego mi brakuje jeszcze w tym Panu ? Ano tego że Powinien mieć obicia jakieś ślady zużycia. To moje zdanie. Ogólnie fajny pomysł, wykon i szacun za orzełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 20 Listopada 2012 Autor Share Napisano 20 Listopada 2012 Dzięki za opinię , o takie mi właśnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi