Michalw Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Przynoszę Wam pod ocenę mój nowy nabytek od kolegi z KrK ( Dzięki wielkie ) To jest moja wersja malowania Japońskiego mecha. Oczywiście musiał być Polski dodatek . Skala to 1:100 ale dałem drzewka z H0 i jakiś samochodzik co jest troszkę mniejszy od 1:72. Nazwa własna mecha to " Sędzia". Przerobiłem tylko naramiennik i łapę. Pozdrawiam Michał Wojtczak Cytuj
dr.Watson Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Mam dwa "ale" Nóżki tego Pana, dziwnie pobrudzone jak by był zanurzony w błocie i wyszedł z niego. Zamiast tego błota chyba, czy kurzu dałbym porządne obicia rysy itp. Moje drugie "ale" To auto. Scena wygląda jakby gościu położył nóżkę na aucie by odpoczęła, ale boi się docisnąć. O czym mówię. mianowicie o tym żebyś ten wrak bardziej zmasakrował, zgiął, a nie tylko dach. Przy takiej masie trochę to wygląda na zbyt "ostrożne". Czego mi brakuje jeszcze w tym Panu ? Ano tego że Powinien mieć obicia jakieś ślady zużycia. To moje zdanie. Ogólnie fajny pomysł, wykon i szacun za orzełka Cytuj
Michalw Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Dzięki za opinię , o takie mi właśnie chodzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi