Adam "Cradle" Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Takie cos ostatnio zmontowałem... PZIV to Academy, figurki Masterbox, latarnia tamyia, a budynek to jakies vacu, ktore dostalem od znajomego. Reszta to wlasna robota. Wszystko oczywiscie 1/35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Fajna dioramka. Ruchu dodają jej walczący żołnierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 A ja trochę ponarzekam. Nad cieniowaniem figurek musisz jeszcze popracować - kiepsko dobrane kolory cieni u Rosjan. Przykleiło Ci się sporo śmieci na farbie. Widać gdzieniegdzie zostawione ślady po łączeniu form, np. na MP40 i butach właściciela. Zestaw figurek jest przeznaczony na lata 1941-42 a kamuflarz czołgu pochodzi gdzieś z 44 (jeżeli się mylę to poprawcie ) Ale ogólnie scenka ładna, ma duszę, czyli coś się na niej dzieje i pobudza wyobraźnię w stylu "ciekawe co by się za chwilę stało..." A tych walecznych żołnierzy sam mam właśnie na warsztacie, kupione w Bielsku na Operacji Jak coś to mogę wrzucić produkcyjne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Makietka ładna, sam posiadam ten zestaw Master-boxa(kit No 1. German infranty in action[to ten gdzie jeden obrywa]) W tej chwili są w fazie poprawiania twarzy bo mi pascudo wyszły. Mam wrażenie że twoje obrazki nieco jakby "śnierzą". Jak byś mógł to daj nowe foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi