PikuPl Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Witam w tym wątku zaprezentuję warsztat z modelu Hellera Subaru Impreza WRC 02. Model jest w skali 1:43 przez co jest tam bardzo dużo małych elementów do pomalowania,ale myślę że z odrobiną chcęci i cierpliwości można dużo zdziałać. Używam farb vallejo, pędzli kolibri oraz areografu przy którego obsłudze pomaga mi tata. Prace wykonane przy modelu to: -Wstępnie pomalowane wnętrze -Jak widać zostały jeszcze do pomalowania gaśnica i jakaś skrzynka z tyłu (głośniki ??) -Mocowanie kierownicy, muszę je jeszcze dopracować... -Płyta dolna -Kierownica To narazie wszystko co zrobiłem.Zostało jeszcze dużo grzebania przy desce rozdzielczej no i najwięcej chyba przy karoserii. Model skleja mi się dobrze, jest przyzwoicie wykonany dzięki czemu, przy obróbce elementów jest mało roboty... Jest to mój pierwszy model samochodu i sam jestem ciekaw jak mi wyjdzie ;) Narazie skleiłem tylko kilka modeli w dodatku nie wszystkie były malowane dlatego myślę, że ten samochód nauczy mnie nowych umiejętności które wykorzystam w przyszłości. P.s.Nie robiłem in-boxa tego modelu tak jak pisałem wcześniej bo jest on już na forum. Tu link do niego: viewtopic.php?f=75&t=8214&p=115000&hilit=subaru+impreza+wrc+02#p115000 Pozdrawiam Krzysiek Pick J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 hej z tyłu to nie głosniki tylko pojemnik na kaski. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PikuPl Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2012 Dziękuję za informacje ;) Pozdrawiam Krzysiek Pick J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi