sushi79 Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Oto dlugo oczekiwana przezemnie galeria mego Subaru..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Prawie idealnie... Prawie... Do ideału brakuje mi perfekcyjnego malowania figurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2012 To są moje pierwsze figurki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Pełen szacun dla mnie bomba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 To są moje pierwsze figurki .... To wiele tłumaczy Generalnie - bomba! Pomysł i realizacja superanckie. Nic tylko czekać na następne Twoje realizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Jak dla mnie jedynym minusem są wnęki kół, przy takich modyfikacja karoserii trochę rażą w oczy. Ogólnie model na 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Fajna sprawa. Legendarna załoga, legendarny samochód. Wykonanie na bardzo wysokim poziomie Super. Do pełni szczęścia brakuje mi gdzieś tam w tle koło namiotu tego : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Grudnia 2012 Share Napisano 3 Grudnia 2012 Hah, Badzio, wiesz, że mam ten zestaw? Impreza złożona, Scania też lecz nie w barwach teamowych a naczepka w stanie spoczynku na razie Ale fakt, na dioramkę jakąś to by sie coś takiego przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 5 Grudnia 2012 Share Napisano 5 Grudnia 2012 Absolutnie genialna robota Jedyne czego mi brakuje to zapasu w bagażniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi