miqs Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Kolory są fantazyjne. ŚWIATŁA Są W CHROMIE< BO MI SIĘ BARDZIEJ PODBAJˇ Ode mnie dodałem kalkomanie, tr?by, tabliczki, kostki, kapelusz, gazetke, przewody agregat oraz anteny. Jestem zadowolony z efektu, choc widac, że to model z renowacji. Aha. Nie ma szyb poniewaz tamte zostały zalane, a nowe s? w fazie produkcji Widać ł?czenie ?cian naczepy, ale niestety tak wyszło :( Dobra, koniec gadania teraz fotki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Super bardzo miły zestaw , tylko szkoda ze nie zaszpachlowane łączenie na pace naczepy , tak to miodzio chociaz nie przepadam za bardzo za amerykańcami . Szkoda ze nie wiedziałes , bo mam jeszcze z pozostałych modeli sporo kalek z kwiatkami różnymi . DOBRA ROBOTA PZDR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miqs Posted August 12, 2007 Author Share Posted August 12, 2007 Najlepsze jest to, ze to model po renowacji i nie ma szyb A co do łączenia to chciałem je zaszpachlować nawet to zrobiłem, ale ciężko mi się szlifowało w tych rowkach, a wtedy byłem jeszcze nieobeznany w technikach modelarstwa, teraz bym to zrobił zupełnie inaczej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Okej szkoda, że nie ma szybek wprawionych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cichy Posted August 15, 2007 Share Posted August 15, 2007 Model fajnie sie prezentuje.Troche nie potrzebnie dales kostki nad przednia szyba.Lub choc mogly by byc mniejsze.I inne traby.Choc do tego modelu zarowno w skali 1:1 jak i skali modelowej trudno dobrac i zamontowac zeby ladnie to wyglaalo.Ale to tylko moja opinia.I brawo ze sesja jest zrobiona w takiej scenerii Mialem ten model lecz wymienilem na Peterbilta 377.Wole tradycyjne ciezarówki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts