miqs Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Kolory są fantazyjne. ŚWIATŁA Są W CHROMIE< BO MI SIĘ BARDZIEJ PODBAJˇ Ode mnie dodałem kalkomanie, tr?by, tabliczki, kostki, kapelusz, gazetke, przewody agregat oraz anteny. Jestem zadowolony z efektu, choc widac, że to model z renowacji. Aha. Nie ma szyb poniewaz tamte zostały zalane, a nowe s? w fazie produkcji Widać ł?czenie ?cian naczepy, ale niestety tak wyszło :( Dobra, koniec gadania teraz fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Super bardzo miły zestaw , tylko szkoda ze nie zaszpachlowane łączenie na pace naczepy , tak to miodzio chociaz nie przepadam za bardzo za amerykańcami . Szkoda ze nie wiedziałes , bo mam jeszcze z pozostałych modeli sporo kalek z kwiatkami różnymi . DOBRA ROBOTA PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 12 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Najlepsze jest to, ze to model po renowacji i nie ma szyb A co do łączenia to chciałem je zaszpachlować nawet to zrobiłem, ale ciężko mi się szlifowało w tych rowkach, a wtedy byłem jeszcze nieobeznany w technikach modelarstwa, teraz bym to zrobił zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 13 Sierpnia 2007 Share Napisano 13 Sierpnia 2007 Okej szkoda, że nie ma szybek wprawionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Model fajnie sie prezentuje.Troche nie potrzebnie dales kostki nad przednia szyba.Lub choc mogly by byc mniejsze.I inne traby.Choc do tego modelu zarowno w skali 1:1 jak i skali modelowej trudno dobrac i zamontowac zeby ladnie to wyglaalo.Ale to tylko moja opinia.I brawo ze sesja jest zrobiona w takiej scenerii Mialem ten model lecz wymienilem na Peterbilta 377.Wole tradycyjne ciezarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi