Cichy Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 To jest moj pierwszy model jaki skleilem wiec nic specjalnego zwlazcza ze jeszcze malowany farbkami.ALe kazdy kiedys zaczynał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 Jak na pierwszy model to jest w porządku. Szyby nie są aż tak bardzo zaparowane. Trochę pobrudziłeś klejem chrmoy, ale nie az tak przesadnie. Ogółem bardzo fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Cichy no i ładnie, jak na pierwszy model, ale mam wrażenie że lepiej Ci ,wyszły te pierwsze dwa modele, niż ten trzeci model mana TGA, Moim pierwszym modelem byb Man+naczepa sansilk to był zestaw z Italer. P.s 1. Dam Ci ,już pierwszą radę do wprawiania szyb w ciągnikach, używaj sobie Clar-Fixu z Humbrola, ja w swoim sklepie modelarskim w Mysłowicach, płaciłem jakieś 13zł może w twoim sklepie modelarskim ,będzie troszke tańszy musisz sie przejść i zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Modelik bardzo fajny. Widze że już w jakimś stopniu model jest pokryty werniksem. Ma połysk Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 15 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Cichy no i ładnie, jak na pierwszy model, ale mam wrażenie że lepiej Ci ,wyszły te pierwsze dwa modele, niż ten trzeci model mana TGA, Moim pierwszym modelem byb Man+naczepa sansilk to był zestaw z Italer. P.s 1. Dam Ci ,już pierwszą radę do wprawiania szyb w ciągnikach, używaj sobie Clar-Fixu z Humbrola, ja w swoim sklepie modelarskim w Mysłowicach, płaciłem jakieś 13zł może w twoim sklepie modelarskim ,będzie troszke tańszy musisz sie przejść i zapytać. A mozesz dokladnie powiedziec co w MANie jest nie tak Chodzi Ci o szyby Faktycznie boczne mi nie wyszly.Chyba ze o cos innego to napisz nastepnym razem zwroce uwage na ta rzecz.Moj kolega ma sklep modelarski w moim miescie (zreszta jedyny chyba do tej pory w obrebnie 30 km, chyba ze w Bielsku znow powstal) wiec go odwiedze za niedlugo zanim do Scani zamontuje szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Z tych fotek wynika, że to Twój zdecydowanie najlepszy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi