koksik750 Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 witam. wkoncu wzialem sie do modeli. no i wzialem sie za podlkadowanie. wlalem do aero surfacera 1200 i zaczalem... i zrobilo sie pieklo... gdy psikalem robily sie nitki niby pajeczyna na czesciach modeli tez pojawiala sie pajeczyna... i w calej lakierni mnostwo tych pajeczyn. czy to normalne?? dajcie znac szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 A powiedz czym rozcieńczałeś? Bo jeżeli nitro i jej pochodnymi bliskimi to standardowe zjawisko. Oryginalny rozcienczalnik Gunze Mr.Thinner całkiem eliminuje ten efekt, a kropla zmywacza wamodu jako rozcienczalnik(retarder bardziej) prawie całkiem eliminuje:P. Pomniejsze pajęczynki można pędzlem zgarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 14 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2007 mam mr tinnera a powiedz mi w jakich proporcjach powinienem rozrabiac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 Tego niestety Ci nie powiem:) Ja rozcieńczam zmywaczem wamodu i wystarczy parę kropel ze strzykawki. Zacznij od odrobinki doświadczalnie sprawdzaj coraz większe rozcieńczenia... Mr Thinner MUSI działać poprawnie z Surfem. Dobrze rozmieszaj wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 14 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2007 ok dzieki za podpowiedz. bede probowal. a moze ktos juz stosowal taka kombinacje i wie jak rozcienczac? w jakich proporcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi