koksik750 Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 witam. wkoncu wzialem sie do modeli. no i wzialem sie za podlkadowanie. wlalem do aero surfacera 1200 i zaczalem... i zrobilo sie pieklo... gdy psikalem robily sie nitki niby pajeczyna na czesciach modeli tez pojawiala sie pajeczyna... i w calej lakierni mnostwo tych pajeczyn. czy to normalne?? dajcie znac szybko Cytuj
reggy Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 A powiedz czym rozcieńczałeś? Bo jeżeli nitro i jej pochodnymi bliskimi to standardowe zjawisko. Oryginalny rozcienczalnik Gunze Mr.Thinner całkiem eliminuje ten efekt, a kropla zmywacza wamodu jako rozcienczalnik(retarder bardziej) prawie całkiem eliminuje:P. Pomniejsze pajęczynki można pędzlem zgarnąć. Cytuj
koksik750 Napisano 14 Sierpnia 2007 Autor Napisano 14 Sierpnia 2007 mam mr tinnera a powiedz mi w jakich proporcjach powinienem rozrabiac?? Cytuj
reggy Napisano 14 Sierpnia 2007 Napisano 14 Sierpnia 2007 Tego niestety Ci nie powiem:) Ja rozcieńczam zmywaczem wamodu i wystarczy parę kropel ze strzykawki. Zacznij od odrobinki doświadczalnie sprawdzaj coraz większe rozcieńczenia... Mr Thinner MUSI działać poprawnie z Surfem. Dobrze rozmieszaj wcześniej. Cytuj
koksik750 Napisano 14 Sierpnia 2007 Autor Napisano 14 Sierpnia 2007 ok dzieki za podpowiedz. bede probowal. a moze ktos juz stosowal taka kombinacje i wie jak rozcienczac? w jakich proporcjach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi