jakub97 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Witam! Muszę sobie kupić pistolet do aero czy taki jest w miarę dobry? http://allegro.pl/aerograf-130k-zestaw-do-malowania-3dysze-wezyk-i2917882550.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Właściwie chodziło mi o ten. Czy jest dobry czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 jak pistolet, to polecam smith & wesson Właściwie chodziło mi o ten. Czy jest dobry czy nie? Rozbawiła mnie Twoja riposta ( chyba riposta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 Wiem, że sobie zażartowałem, ale jak się człowiek pyta nie trzeba durnych komentarzy pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Na poczatek moze byc ale na ebayu za 11 funciakow z darmowa przesylka jest.Generalnie krotka zywotnosc tych sprzetow,przynajmniej ja mam tego pecha,co rok to nowa psikawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Jak kupisz coś takiego to się nie zdziw ,że podziała przez rok i zdechnie nie wiadomo dlaczego. Ja popełniłem ten błąd i już niedługo mam go zamiar naprawić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2013 A jaki jest dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Moze ten http://www.ebay.ie/itm/HARDER-STEENBECK-ULTRA-2-IN-1-AIRBRUSH-0-2mm-4mm-NOZZLE-NEW-/380468306964?pt=UK_Crafts_DrawingSupplies_EH&hash=item5895ada414 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Właśnie ten aerograf był ostatnio tematem rozmowy. Jednak ja kupie wersje solo bez dyszy 0.4mm bo faktycznie nie ma ona sensu przy tej skali. p.s. Kamil, podziwiam ciebie ,każdy temat masz inne zdanie od ogółu. Btw ja swoim wymalowałem około 30 modeli licząc na dodatek fakt ,że każdy był malowany kilka razy , parę bombek na choinkę, obrazów, jeszcze więcej dioram i innych śmieci i już jest 3 lata ale... sry ale piwatą taką jak EW nie pomalujesz lakieru na aucie bo to g**** daje śnieg po pewnym czasie. Z resztą co ja będę się rozpisywał jak wszyscy wiedza jaka jest trwałość aerografów za 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Nie wiem , ludzie mają różne pomysły na zwrócenie na siebie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 A czy S&W produkuje coś poza rewolwerami i wiatrówkami ? Mało kojarzę ale nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 7 Stycznia 2013 Share Napisano 7 Stycznia 2013 p.s. Kamil, podziwiam ciebie ,każdy temat masz inne zdanie od ogółu.....jak wszyscy wiedza jaka jest trwałość aerografów za 100zł. Sory Cloner ale to własnie w tym temacie masz inne zdanie od ogółu ,jest wielu modelarzy , na tym forum tez którzy uzywaja pseudoiwat wiele lat /w tym i ja moja ma ponad 6 jesli dobrze pamietam lub więcej i pomimo ,ze kupiłem Ultrę nadal jej uzywam z powodzeniem ,nic sie nie zepsuło ,dysza nie ukręcona ,nic nie wylata / mało tego taka psikawa jak moja kosztuje znacznie mniej niz stówę http://allegro.pl/precyzyjny-areograf-lakierniczy-0-3mm-550-aerograf-i2919418317.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 7 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 7 Stycznia 2013 Dzięki za pomoc koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi