active Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 model już "prawie" ukończony było trochę zabawy i poświęcenia, zamieszczam kilka zdjęć ;) jako że ciężko było o zdjęcia wnętrza Jasiowego Mini i jako że to wogóle nie ten model ;) postanowiłem że podłoga będzie bordowa (taką gdzieś na urywkach filmu zobaczyłem, a do tego doszedł flok: tak mniej więcej wyglądało złożone: fotele niestety po raz kolejny poszły pod "młotek" na obecną chwilę są całe szare (malowane model masterem i chyba źle rozcieńczyłem bo wyszła lekka kaszka ale nawet im na żywo dodało uroku) lecz zastanawiam się bo może dziś lub jutro pomaluje je na czarno tak jak na zdjęciu powyżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 6 Marca 2013 Share Napisano 6 Marca 2013 Flock nie za bardzo się świeci? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
active Napisano 6 Marca 2013 Autor Share Napisano 6 Marca 2013 nie flok wogóle się nie świeci, na zdjęciach tak wygląda bo blisko lampka była + ledowa i tak rozjaśniło go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diobeu Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Ale obrzydliwie piękny pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
active Napisano 14 Marca 2013 Autor Share Napisano 14 Marca 2013 Model ukończony ;) jak znajdę chwilę to postaram się go doczyścić z odcisków to może jakieś lepsze zdjęcia uda się zrobić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Bardzo fajny Pikuś. Jeszcze trzeba dorobić figurkę Jasia Fasoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi