Hamilkar Napisano 14 Stycznia 2013 Share Napisano 14 Stycznia 2013 Witajcie ! Nęci mnie model w skali 1:35, M60 z Italeri lub Esci, z okresu Iszej Wojny w Zatoce ( pasowałby mi taki z pługiem przeciw minowym - pług Dragona mam ). W związku z tym mam pytanie do Kolegów Pattono Maniaków. Jaki udział miały M60ki w tej wojnie i czy się zasłużyły ? Myśli moje wodzą miedzy M1A1 AIM (z pługiem ), a właśnie M60. M1A2 SEPa już mam i ten będzie z II Wojenki z Sadamem. Jak się okazuje ESCI i Italerka, to jak do teraz najlepsze modele tego czołgu. Niestety zostaje mi dokupienie amerykańskiego pancerza reaktywnego. Verlinden - potworność cenowa . Może ktoś z Was ma na zbyciu jakiegoś postrzałka ( już robionego lub zrobionego ) z Academy. Kupię dla samego pancerza. Jak nie to zostanie mi w przyszłości Verlinden. Z góry dziękuję za porady historyczne i modelarskie Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi