Maverick Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Chciałbym zaprosić Was do śledzenia kolejnej relacji mojego autorstwa. Tym razem pod skalpel poszła Renia z zestawu Italeri 3871. Będzie to własna inwencja, można powiedzieć "prosto z pudła". Podczas dłubania przy skakankach, w między czasie pomalowałem kabinę na kolor z gamy samochodowych, nr PA144 (tak jak Petka, czy Mustanga). Tradycyjnie poszedł podkład, baza oraz klar (wszystko samochodowe lakiery), teraz Renia sobie schnie i czeka na polerowanie ... pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Na drugim zdjęciu przy górnym lusterku widać jakieś dziwne ślady, czyżby po kleju?? A po za tym nie ma do czego się przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 27 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2013 Aleś mnie wystraszył ... nie nie, to nie klej, to element lusterka (guma, podkładka czy cuś ...) powiększyłem focie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 2 zdjęcie od góry na którym bok widać od tyłu. Chyba że to lusterko odbija się na lakierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yakuza Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Kozacko pomalowana buda ! Będę śledzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi