Kubuss Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Czy da się kupić owiewkę do Łosia w 72? Została zamoczona w acetonie i przypomina szary klocek zmatowiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Czy da się kupić owiewkę do Łosia w 72? Została zamoczona w acetonie i przypomina szary klocek zmatowiały. Spróbuj napisać do Plastyka lub Mastercrafta , myślę że powinni Ci przysłać za drobną opłatą lub nie . Ja tak zrobiłem za radą kolegów z forum i owiewkę do MiG-a 21 przysłali za co jeszcze raz bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuss Napisano 3 Lutego 2013 Autor Share Napisano 3 Lutego 2013 dziękuje za pomoc. Zrobię tak jak napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi