kowal76 Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Chciałbym zrobić Iła 2 w polskim malowaniu powojennym ale za bardzo nie wiem jakich dokładnie użyć farbek. Chodzi mi o kolor zielony i niebieski. Na niektórych zdjęciach szczególnie z muzeum kolor zielony jest zbliżony do khaki a na innych jest ciemna zieleń ?. Jakby ktos z Was mógłby mi doradzić jakich farbek użyć to byłbym wdzięczny . Dodam że maluję Pactrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Maja 2013 Autor Share Napisano 4 Maja 2013 Witam, Mała aktualizacja tematu. Poszukuję zdjęć polskich Ił 2 z okresu powojennego szczególnie egzemplarzy z 6 Płk LSz z nr bocznymi 24 lub 42. Fotki z Mini Repliki już posiadam. Szukałem w internecie ale nic mi się nie udało znależć. Może ktoś z Was posiada takie fotki ?. Jeżeli oczywiście takie istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi