powerpablo Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Witam. Odnośnie modelu to jest to dobra baza dla bardziej doświadczonych modelarzy, a mi do nich daleko, tak więc jestem średnio zadowolony z wykonania modelu. Jednakże cały czas się uczę i zbieram doświadczenie. Miłego oglądania i zapraszam do komentowania. A te fotki po zmianie WB... pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek532 Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Ładne Fiorano!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Ladnie, bardzo ladnie. Trudno sie do czegos przyczepic, jedyne to wydaje mi sie ze linia podzialu wylala troche na tylne prawe nadkole, ale ogolnie BRAWO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Podoba mi się to auto i też mam ten zestaw , jednak za nim go złożę trochę czasu upłynie Możesz napisać jak ze spasowaniem i na co trzeba uważać ? Przyda się na przyszłość. Kolor fajny, ja mam w planach pomarańczowe z czarnym dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi