WarHammster Napisano 1 Lutego 2013 Share Napisano 1 Lutego 2013 Witam, Panowie, jestem zielony w kwestii oznaczeń wozów bojowych i czołgów, co prawda nazbierałem różnych materiałów na temat pojazdów pancernych w LWP, ale nie ma tam informacji o dostępności kalkomanii . Orientujecie się czy są dostępne kalkomanie z oznaczeniami T70, Carrierów, ciężarówek, Willisów i wozów bojowych dla LWP w latach 1943-46? Byłbym wdzięczny za jakieś podpowiedzi. PS. Mogę malować oznaczenia sam, ale do wymalowania mam ponad 100 figurek. Sławek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba9575 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 http://www.jadarhobby.pl/toro-model-c-20_42_1166.html Tu trochę jest, sprawdź jeszcze Armo. Pozdrawiam, JK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi