STI22B Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Witam wszystkich, chciałbym zaprezentować ukończony model CITROENA XSARA WRC z Rajdu San Remo 2003. Pracy było dość sporo i nastarczała trudności, ale jeśli chodzi o mnie to myślę, że było warto, ponieważ model naprawdę cieszy oczy. Model ten chciałbym zadedykować mojej Narzeczonej Basi, w podziękowaniu za udzielenie mi pozwolenia na modelowanie (od czasu do czasu oczywiście) :grin: ) Zapraszam wszystkich do oglądania i komentowania. Pozdrawiam Kilka zdjęć plenerowych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Boska maszyna! Przednie lampy mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek532 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 W plenerze wygląda jak prawdziwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 9 Lutego 2013 Share Napisano 9 Lutego 2013 Osobiście niewiele mam wspólnego z rajdówkami, ale Twoja "cytrynka" zaparła dech w mojej piersi. Model przedni. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2013 Share Napisano 13 Lutego 2013 Bardzo mi się podoba ta Cytryna, zwłaszcza że na co dzień też poruszam się Xsarą . Wczoraj nawet patrzyłem na ten model w modelarskim. Czy Twoja Xsara to wyrób Italeri?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STI22B Napisano 13 Lutego 2013 Autor Share Napisano 13 Lutego 2013 Cześć, mój model, a dokładnie kasta pochodzi z zestawu Hellera, spojler, wlot na dachu i lusterka to transkit z Reneissance, podwozie modelu, zawieszenie to przeszczep z Peugeota 206 WRC Tamiya i dużo moich przeróbek *zapraszam do warsztatu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi