Irek-M1 Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Witam. W wolnej chwili skończyłem model, który otrzymałem na okrągłą rocznicę urodzin od Ukochanej żony. Od siebie dodałem pasy oraz mocowanie koła zapasowego. Wymieniłem również sprężyny na amortyzatorach oraz antenę wykonaną ze struny gitarowej. Miłego oglądania: Do sprzedania mam taki sam model ale bez kalek-oddam do dobre ręce za 55-60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123marti Napisano 16 Lutego 2013 Share Napisano 16 Lutego 2013 Bardzo ładny model. Powiedz mi gdzie można kupić taką ładna podstawkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 17 Lutego 2013 Autor Share Napisano 17 Lutego 2013 Podstawkę-deskę kupuję w punkcie gdzie grawerują tabliczki reklamowe itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powerpablo Napisano 17 Lutego 2013 Share Napisano 17 Lutego 2013 Bardzo Ładny i przyjemny dla oka Peugocik. pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi