Pakoramirez Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Witam Chciałbym Wam pokazać moje najmłodsze dziecko - Toyotę Celice GT firmy Hasegawa z 1974 r w wyścigowej konfiguracji. Nie byłem przekonany co do tego modelu ale po zakończeniu prac stwierdziłem że warto było go zdobyć. Sami oceńcie! Sorry za jakość zdjęć :/ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 23 Lutego 2013 Share Napisano 23 Lutego 2013 Model jakiś taki plastikowy i bez detali. Ta biel nadwozia to lakier czy gołe tworzywo? Poza tym: - Brak ramek okien - Dziwnie wyglądające otwory w przednich błotnikach (jakby czegoś brakowało) - Niepogłębione linie podziału - "Ślepa" końcówka wydechu - Przednie kierunkowskazy dziwnie pomalowane - Niepomalowane wewnętrzne lusterko (tu mogę nie mieć racji ale zazwyczaj wewnętrzne są czarne plastikowe, a nie chromowane) Mimo tych braków wygląda przynajmniej na czysto sklejony. chyba, że to wina dość słabych zdjęć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pakoramirez Napisano 24 Lutego 2013 Autor Share Napisano 24 Lutego 2013 Widzę kolego że Ci się podoba no cóż taka jest moja koncepcja ale dzięki za słowa krytyki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 24 Lutego 2013 Share Napisano 24 Lutego 2013 Powiem tak: Jest ok, ale cos chyba nie zgralo. Do tego co powiedzial adamuss dodam jeszcze, ze ten czerwony na masce i blotnikach strasznie chropowato wyglada i przydaloby mu sie duuuzo polerki. Szkoda tez felg, ktore wygladaja jakby farby niezaznaly. Brzydkie tez niestety sa obie kalkomanie na tablicach rejestracyjnych, przednia odchodzi, a tylna krzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi