kondzior4 Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Witam mam pytanie kupilem ostatnio cos takiego: I niewiem jak tego używać macie jakieś swoje sprawdzone sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Witam mam pytanie kupilem ostatnio cos takiego:... I niewiem jak tego używać macie jakieś swoje sprawdzone sposoby? W takim razie,po grzyba to kupiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 5 Marca 2013 Autor Share Napisano 5 Marca 2013 dzięki za pomoc tego mi było trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Z tego co widać, to jest to chyba kolor biały więc może się przydać do robienia resztek śniegu na pojeździe? Ja używałem tych w kolorach błotnych i po prostu nakładałem warstwę błota, tak aby wyglądała jak naniesiona podczas eksploatacji pojazdu. Nie wiem do prawdy, jak inaczej to napisać i co może być skomplikowanego w używaniu tego produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 dzięki za pomoc tego mi było trzeba Nie dąsaj się... W sieci jest pełno filmików na ten temat...poszukaj, wystarczy że wpiszesz nazwę produktu który zakupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzior4 Napisano 5 Marca 2013 Autor Share Napisano 5 Marca 2013 Co do celu używania tego produktu to nie mam problemu chodzi mi o sposob nakladania tego czy pedzelkiem czy bezposrednio ja tez mam w kolorze blota i jak bezposrednio chce uzyc tego na modelu to powstają brzydkie "mazy" ktore nie wygladaja jak błoto czy kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzesiekW Napisano 5 Marca 2013 Share Napisano 5 Marca 2013 Kamil Sztarbała w Bytomiu mówił,że można to rozcieńczyć wodą i nakładać patyczkiem higienicznym ( punktowanie) lub bezpośrednio i rozcierać wedle uznania. Po dokładniejsze instrukcje radzę się zgłosić do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi