gizmo1986 Napisano 15 Kwietnia 2006 Share Napisano 15 Kwietnia 2006 Witam, zna ktos może jakiś sklep w którym idzie kupić kalki do polskiego f-16?Ale do skali 1/32,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Kwietnia 2006 Share Napisano 15 Kwietnia 2006 Ale to, jak na razie, science fiction. Ten co lata w tej chwili, do Polski nie przyleci, podobnie jak i dwa następne, na których będą się ćwiczyć Polacy w USA. Nikt (prawie nikt) nie da głowy, jakie numery i napisy będą nosiły F-16, które będą już na stałem w kraju nad Wisłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 15 Kwietnia 2006 Share Napisano 15 Kwietnia 2006 W kraju tak, ale raczej nad... Wartą - całkiem niedaleko mnie Aparat z teleobiektywem i jako-taką stabilizacją już mam, teraz trenuję na moim kocie "bezkrwawe łowy" bo ptaszki są dla mnie jeszcze za trudne o... Ustrzelenia. Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKAYRAIDER Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Witam Pod tym adresem jest człowiek który na ten temat wie wszystko lub prawie wszystko. Mam nadzieję że nie wyciągnie konsekwencji z podania do publiczej wiadomości jego adresu. Więcej nie mogę podać dlaczego co i jak. Norbnert przy nich pracuje ale to tajemnica !!!! Nikomu o tym nie mówcie !! norbert.cz@poczta.onet.pl Pozdrawiam M.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi