gizmo1986 Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 Witam, zna ktos może jakiś sklep w którym idzie kupić kalki do polskiego f-16?Ale do skali 1/32,pozdrawiam Cytuj
gulus Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 Ale to, jak na razie, science fiction. Ten co lata w tej chwili, do Polski nie przyleci, podobnie jak i dwa następne, na których będą się ćwiczyć Polacy w USA. Nikt (prawie nikt) nie da głowy, jakie numery i napisy będą nosiły F-16, które będą już na stałem w kraju nad Wisłą. Cytuj
Maciej Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 W kraju tak, ale raczej nad... Wartą - całkiem niedaleko mnie Aparat z teleobiektywem i jako-taką stabilizacją już mam, teraz trenuję na moim kocie "bezkrwawe łowy" bo ptaszki są dla mnie jeszcze za trudne o... Ustrzelenia. Pozdrawiam, Maciej Cytuj
SKAYRAIDER Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Witam Pod tym adresem jest człowiek który na ten temat wie wszystko lub prawie wszystko. Mam nadzieję że nie wyciągnie konsekwencji z podania do publiczej wiadomości jego adresu. Więcej nie mogę podać dlaczego co i jak. Norbnert przy nich pracuje ale to tajemnica !!!! Nikomu o tym nie mówcie !! norbert.cz@poczta.onet.pl Pozdrawiam M.W. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi