active Napisano 14 Marca 2013 Share Napisano 14 Marca 2013 Przyszła pora na kolejny model kupiony nawet niedawno przez forum ,jakość revella w porównaniu z tamiya zostawia bardzo wiele do życzenia dosłownie każda część pod pilnik i papier i do tego nie bardzo spasowane ale chyba o to w końcu tu chodzi żeby nad tym popracować ;) karoseria po wstępnych szlifach i delikatnym pogłębieniu linii podziału + nie skończony silnik. Jestem na etapie poszukiwań farby do karoserii polecicie jakiej firmy i który numer wybrać niebieskiego ? najlepiej olejna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 O kurde pierwszy raz je widzę na tym forum, jeden z moich najulubieńszych samochodów Na pewno będę tu cały czas zaglądał. Tylko czemu karoserię chcesz malować olejną? Nie lepiej kupić podkład i lakier samochodowy w sprayu efekt byłby o niebo lepszy. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na aktualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
active Napisano 24 Marca 2013 Autor Share Napisano 24 Marca 2013 czy ktoś jest w stanie określić jaki kolor ma deska rozdzielcza? tzn jaki numer farbki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
active Napisano 2 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Wstępne zestawienie do kupy i w kolorze sporo mnie tu szpachlowania foteli czeka a mam zamiar żeby wyglądało to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi