active Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Przyszła pora na kolejny model kupiony nawet niedawno przez forum ,jakość revella w porównaniu z tamiya zostawia bardzo wiele do życzenia dosłownie każda część pod pilnik i papier i do tego nie bardzo spasowane ale chyba o to w końcu tu chodzi żeby nad tym popracować ;) karoseria po wstępnych szlifach i delikatnym pogłębieniu linii podziału + nie skończony silnik. Jestem na etapie poszukiwań farby do karoserii polecicie jakiej firmy i który numer wybrać niebieskiego ? najlepiej olejna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol_Max Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 O kurde pierwszy raz je widzę na tym forum, jeden z moich najulubieńszych samochodów Na pewno będę tu cały czas zaglądał. Tylko czemu karoserię chcesz malować olejną? Nie lepiej kupić podkład i lakier samochodowy w sprayu efekt byłby o niebo lepszy. Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na aktualizacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
active Posted March 24, 2013 Author Share Posted March 24, 2013 czy ktoś jest w stanie określić jaki kolor ma deska rozdzielcza? tzn jaki numer farbki ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
active Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 Wstępne zestawienie do kupy i w kolorze sporo mnie tu szpachlowania foteli czeka a mam zamiar żeby wyglądało to tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts