Bilonzo Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Witam. Kolejna relacja z budowy modelu. Tym razem wybór padł na Actrosa MP II w konfiguracji low deck. Docelowo ma być biały z szarym dołem. Lecimy z fotami. Na ułożenie tylnych kół nie patrzcie, bo będzie to jeszcze poprawiane, poza tym nadkola nie są przyklejone ;) . Poduchy będą poprawiane ;) : Koło się zsunęło Zakładam na tył większą piastę, ponieważ dużo Actrosów wychodziło z takimi i nie ukrywam, że bardziej mi się to podoba :P . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Osłony międzyosiowe zostają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 Idziesz jak przecinak Zapowiada się fajnie więc popatrzę sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Marca 2013 Autor Share Napisano 15 Marca 2013 Mam trochę więcej wolnego czasu Łukaszu, to nadrabiam hehe . Cieszę się, że Ci się podoba ;) . Falarek, w osłonie międzyosiowej będzie otwór na końcówkę tłumika, jeśli o to Ci chodzi. Jeśli chodzi o wysokość ich względem ramy, to Actrosy w 1:1 mają podobnie ;) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 15 Marca 2013 Share Napisano 15 Marca 2013 No ładnie to wygląda. A jakim sposobem tak ładnie przerobiłeś opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 15 Marca 2013 Autor Share Napisano 15 Marca 2013 lubo89 mogę zrobić poradnik, jak zrobić takowe oponki ;) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 lubo89 mogę zrobić poradnik, jak zrobić takowe oponki ;) . Pozdrawiam Nie jeden skorzystałby z takiego poradnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Bardzo chętnie, przyda się pewnie nie jednemu z nas jak już w swoje ręce dopadnie Stralisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falarek Napisano 16 Marca 2013 Share Napisano 16 Marca 2013 Pisałem o osłonach międzyosiowych bo rzadko je się widuje w low deckach ze względu na mały prześwit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi