Krzychu126 Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 Witam! Dziś udało mi sie ukończyć budowę Madzi, nie będę sie rozpisywał co zmieniłem, dorobiłem lub usunąłem bo wszystko, wydaje mi się, było w warsztacie. Dodam jedynie, że na dodatkowe wskaźniki we wnętrzu doszły kalki, shift light, na tylny zderzak dałem zagiętą tablicę (przy zdjęciach się spsuł narożnik), ucho do holowania z przodu i wkleiłem pomalowane wycieraczki. Zestaw pudełkowy sam z siebie jest dobry, świetnie sie składa, raczej wszystko pasuje, przednia wycieraczka ma jedynie inną krzywiznę niż szyba ale ja nieco dogiąłem i pasuje. Lecimy z fotkami: Myślę, że to by było na tyle. Zdaje sobie sprawę, że nie jest to idealny model, ale chyba na półkę się nadaje :P Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 No i pięknie, jedyne co mi nie pasuje to za mocne linie podziału blach. Po za tym rewelacja. Gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 30 Marca 2013 Share Napisano 30 Marca 2013 b.fajna mazda. Tak jak w warsztacie, marudzę o linie podzialu:D ale reszta fajniutka. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi