nordland76 Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 Po sporej przerwie od malowania i klejenia figurek postanowiłem wrócić do dawnego hobby.Pierwsze dwie sztuki jakie udało mi się skończyć to oficer z Afrikakorps oraz pancerniak W-SS.Figurka nr 1 jest produkcji Dragona a nr 2 Mantis Miniatures.Malowane akrylami Vallejo i olejami Van Gogh.Wszelkie komentarze na co zwrócić następnym razem uwagę są mile widziane Pozdrawiam N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 1 Kwietnia 2013 Share Napisano 1 Kwietnia 2013 Może i ja się wtrącę, jakiś ala "łosz" by się przydał. I nie wiem czy to wina aparatu, ale goście na żółtaczkę czasem nie chorują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nordland76 Napisano 3 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Przy następnych figurantach mam nadzieję będzie lepiej Pozdrawiam N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi