Tremac Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Jakis czas temu ulepilem takiego Jozka. Model uzupelnilem Haulerowymi grillami i metalowymi trackami. Podczas budowy zadnymi zrodlami ani zdjeciami sie nie wspomagalem. Poprostu chcialem miec czolg w polskim malowaniu. Nawet nie przyposzczalem ze 424 istnial dopiero warsztat Mirka66 uswiadomi mi ze taka maszyna byla. Mnie za wzor slozyla rycina z podelka (taki len ze mnie). Linki jak widac tez moja wariacja. To chyba tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domi Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Cześć, Bardzo ładny ten JoteS. Może udałoby Ci się jakieś lepsze zdjęcia pstryknąć? Na tych zdjęciach wygląda na fajny model, ale myślę że dużo traci przez mało wyraźne fotki... Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert.bednarczyk Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 To co widać wygląda bardzo dobrze ale popieram wniosek Dominika (Domi) - daj jakieś zbliżenia. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi