STI22B Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Witam wszystkich kolegów. Po wielkich trudach i znoju udało mi się ukończyć projekt z trzecim samochodem klasy WRC, który prowadził EL MATADOR. Chronologicznie rzecz ujmując miniatura przedstawia pierwszą rajdówkę w specyfikacji WRC, którą ścigał się Carlos Sainz. Mój model, to prawie brat bliźniak pracy Kolegi Tomka (RCM_T) (ale jak wiadomo "prawie" robi dużą różnice) Budując ten model, chciałem żeby odróżniał się od pracy Tomka, dlatego zdecydowałem się na inne szczegóły i detale, który były zamontowane w prawdziwym samochodzie takie jak: - założenie opon z innej mieszanki (grafika na oponach); - chlapacze na obu osiach rajdówki; - komplet zapinek na masce i klapie bagażnika wraz z linkami do rygli; - haki holownicze z przodu i tyłu samochodu; - wężyki do dodatkowych spryskiwaczy zamontowanych w wycieraczkach; - napis MICHELIN na przednim zderzaku (napis z zestawu kalek był 2 razy za duży); - napis REPSOL na lusterku kierowcy; oraz dodatki wnętrza, które szczegółowy były przedstawione w wątku warsztatowym. A teraz kilka zdjęć powyżej opisanego modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 29 Kwietnia 2013 Share Napisano 29 Kwietnia 2013 Fantastyczny model, piękne klasyczne malowanie najlepszego kierowcy Miałem go w planach tyle, że z Korsyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi