Adaszek123 Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 Witam Mam pytanie bo udało mi się namierzyć sprężarkę PARI BOY Typ 038. W jaki sposób do tego podłączyć areo? Czy to jest po szybko złączce? Czy też trzeba jakieś przejściówki. Jak czytałem ktoś gdzieś z tego korzysta i nawet nieźle działa. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 szybkozłączka ,która jest w większości aerografów podłaczony do wężyka np do masek do inhalatorów ( taki przeźroczysty) i jazda postaram się wklić zdjęcie swojgo zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaszek123 Napisano 9 Maja 2013 Autor Share Napisano 9 Maja 2013 Piotrze dziękuje wklej śmiało może komuś się przyda. Twoje portfolio mnie już upewniło że jest to dobre rozwiązanie z małe pieniądze. Kupie i sobie na razie poczeka na aerograf żebym w miedzy czasie popracował nad ręką przy pędzlu. Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 ja mam co prawda inny model (seria 036) ale zasada identyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi