Adaszek123 Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Witam Mam pytanie bo udało mi się namierzyć sprężarkę PARI BOY Typ 038. W jaki sposób do tego podłączyć areo? Czy to jest po szybko złączce? Czy też trzeba jakieś przejściówki. Jak czytałem ktoś gdzieś z tego korzysta i nawet nieźle działa. Z góry dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 szybkozłączka ,która jest w większości aerografów podłaczony do wężyka np do masek do inhalatorów ( taki przeźroczysty) i jazda postaram się wklić zdjęcie swojgo zestawu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adaszek123 Posted May 9, 2013 Author Share Posted May 9, 2013 Piotrze dziękuje wklej śmiało może komuś się przyda. Twoje portfolio mnie już upewniło że jest to dobre rozwiązanie z małe pieniądze. Kupie i sobie na razie poczeka na aerograf żebym w miedzy czasie popracował nad ręką przy pędzlu. Dzięki jeszcze raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 ja mam co prawda inny model (seria 036) ale zasada identyczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts