drabik Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Cześć! Życie stawia przed nami nowe wyzwania:P Ja postawiłem sobie takie, żeby prosto, bez napinania i w stylu absolutnie vintage sklecić Su-7 z Plasticartu czy też w mojej wersji - Wojaru. Będzie bez napinania się w związku z tym, ale mam też i problem: poproszę o wieści i jakieś materiały fotograficzne może (jak kto dobry, ma i się podzieli) kokpitu. Niewiele tam się dzieje, ale chociaż kolor byłoby dobrze znać i wiedzieć, czy coś tam się da domalować... podpacykować... Uprzejmie upraszałoby się też o jak najszybsze wieści; bo za to mam ambicję zabrać się jutro z rana... Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 jest sporo zdjęć z kokpitami...trzeba poszukać ale zerknę na swoje jakieś fotki... a zresztą 30 sekund w google http://www.flankers-site.co.uk/su-7.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi