RCTRAX-PL Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 To jest mój pierwszy pomalowany model czołgu zdalnie sterowanego w skali 1:16. Model po pomalowaniu jest w pełni funkcjonalny, łacznie z przetwornicą dymu. Pomalowany został farbami pactra, pigmentami Mig oraz washami AK W linku poniżej zdjęcia tego modelu w systemie zdjęć 3D lub inaczej zdjęć 360 stopni łącznie z zoom. Zapraszam: http://www.rctrax.pl/product/Czolg-Tauch-Panzer-III-Ausf-H-ASG-116/?id=10420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Robi wrażenie jak na RC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Maja 2013 Share Napisano 20 Maja 2013 Witam, będziesz z nim może na festiwalu w Koszalinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RCTRAX-PL Napisano 20 Maja 2013 Autor Share Napisano 20 Maja 2013 Ciesze się, iż się wam podoba. Z tego miejsca muszę bardzo podziękować moim kolegom z Forum Koszalińskiego Plutonu Modelarskiego, którzy wspierają mnie swoimi cennymi radami - dzięki chłopaki! To jest moje pierwsze malowanie i kolejne, to już będą w skali 1:35. Na festiwal mogę go zabrać. Długo jednak nie pojeżdzi bo strasznie jest żerny w prąd Jeśli ktoś jest z Koszalina czy okolic i chciałby swój model mieć tak sfotografowany, to dajcie tylko info. Chętnie wam go "opstrykam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi