ktomi22 Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 witam jestem tu nowy i nie wiem czy dobrze trafilem ale chciałem zapytac czy moze ktos wie co to za model? http://www.ebay.co.uk/itm/Model-Aircraft-/171048000437?ViewItem=&ssPageName=ADME%3AX%3ARTQ%3AGB%3A1123&item=171048000437&nma=true&si=dFj5LbUAjkmmS5HD85T7%252BOFIjZM%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557 to jest link na ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxan Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 No raczej błędnie trafiłeś, to jakiś model RC a to forum modelarstwa plastikowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekaz Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Motoszybowiec z Graupnera z tego co pamietam taki byl . Ma rozpietosc ponad 3m . Ale odbior tylko osobisty u tego pana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktomi22 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2013 juz jedzie do minie kupiłemgo bardzo tania nawet nie wiem czy działa, sprzedawca napisał ze ma go w spatku jego to nie interesuje i dlatego sprzedaje ale nic o nim nie wiedziała dlatego sie pytam czy moze ktos wie co to za model. dziekuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktomi22 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2013 Jarekazmoze wiesz gdzie mogłbym znalezc wiecej informacji na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekaz Napisano 5 Czerwca 2013 Share Napisano 5 Czerwca 2013 Nie wiem co konkretnie chcesz wiedziec , na temat tego modelu ale jak cos to zawsze sluze rada , z latadlami mam wiecej do czynienia niz z plastikowymi modelami . Napewno bedziesz musial sprawdzic silnik , jezeli dlugo model lezal . Podstawa to dobrze wyczyscic z kurzu wszystko sprawdzic serwomechanizmy , model zapewne byl wywazony bo nie sadze zeby nie latal . Ciekawa to konstrukcja , jezeli tylko nie jest uszkodzony to powinien oderwac sie jak najszybciej od ziemi pod warunkiem ze juz latales modelami ( lub juz latasz ) . Aeronaut GROB G 109 to ten model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi