Apache Napisano 30 Lipca 2013 Autor Napisano 30 Lipca 2013 Aktualny stan prac: makro zabvardzo wyostrzyło te siedzenia, w 1:1 nie widać że pomarańczowy ciuteńkę podeszedł pod taśmę Cytuj
szerszendriver Napisano 31 Lipca 2013 Napisano 31 Lipca 2013 Piękny właśnie go sobie kupiłem za 90 zł ;) dzięki wielkie za odp Cytuj
Apache Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Napisano 6 Sierpnia 2013 Witam Do Galeri zaostało juiż na prawdę nie wiele, prawdopodobnie to będą ostatnie zdjęcia w warsztacie. Do zrobienia pozostało : -przykleić kabinę na stałe -przykleić zderzak który odkleiłem bo był trochę krzywo -przykleić tylne lampy -przykleić tabliczkę na gruli i numery rej -pomalować do końca zagłówki Na ostanim zdjęciu nie ma rysy na szybie tylko clearfix utworzył taką łatwą to usunięcia nić. Cytuj
Kangurek Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Cześć To ostatnie zdjęcie zabija na śmierć efekt całego modelu. Na przyszłość ramki w oknach postaraj się malować markerem do płyt cd bo pędzlem jest jak jest. Poza tym piękna robota Pozdrawiam Cytuj
Apache Napisano 6 Sierpnia 2013 Autor Napisano 6 Sierpnia 2013 makro też to trochę wyostrzyło, mogę poprawić coś jeszcze pędzelkiem 000. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi